Ha lecserélné bútorát, de nem tudja a régit hová rakni, esetleg költözik és már nincs szüksége régi bútorára, vagy háztartási gépére?

Akkor jó helyen jár!

 

Mi ingyen megszabadítjuk tőle amennyiben nem túl régi, vagy lomos bútorra, vagy más műszaki dolga.

  • Ehhez mi adjuk az autót és az embereket.
  • Önnek nincs más dolga, csak hogy felvegye velünk a kapcsolatot.
  • Ügyfeleink rendelkezésére állunk a hét minden napján.

 


Ingyenes lomtalanítás: szabaduljon meg egyszerűen a felesleges kacatoktól!

Ingyenes lomtalanításAz országban már javában tart a lomtalanítási időszak, azonban nem mindenki tud alkalmazkodni az önkormányzatok által kihirdetett időpontokhoz: egyesek lehet, hogy éppen akkor utaznak majd el nyaralni, mások pedig pont abban az időszakban a legelfoglaltabbak a munkájuk miatt. Ha Önnek sem megfelelőek ezek az időpontok, azonban mindenképp szeretne megszabadulni a feleslegessé vált holmiktól, forduljon hozzánk, és vegye igénybe ingyenes lomtalanítási szolgáltatásunkat!

Ingyenes lomtalanítási szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell lemondania arról, hogy kedvező feltételek mellett szabadulhasson meg felesleges tárgyaitól. Szolgáltatásunk gyors, megbízható, bármikor igénybe tudja venni, így a saját szabadidejéhez igazíthatja az otthoni pakolást, szortírozást. Velünk többet nem kell hosszú időn keresztül őrizgetnie régi, elhasználódott bútorait, műszaki cikkeit csak azért, mert lemaradt az önkormányzat által kihirdetett lomtalanítási időpontról!

Ha szeretné igénybe venni ingyenes lomtalanítási szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!