ingyenbutorszallitas-lomtalanitas.hu.19jun

Minden költözködésnél akadnak olyan holmik, amikről a tulajdonos már úgy ítéli meg, hogy felesleges, nincs rá szüksége többé, és nem akarja, hogy plusz helyet foglaljon. Ez lehet kinőtt ruha, törött háztartási gép, vagy használt bútor is.

A használt bútorok között természetesen van olyan is, ami nem a szemétre való, mert az állapota még lehetővé teszi a használatát. Ezeket vétek lenne kirakni a szeméttároló mellé, de sokan azzal sem szeretnének vesződni, hogy értékesítsék.

Keressen minket bizalommal, és hívjon használt bútor elszállításához! Miért érdemes igénybe venni a használt bútor elszállításához kapcsolódó szolgáltatásunkat? Azért, mert mi ezt ingyen elvégezzük a hozzánk forduló ügyfeleknek! Nem titok, hogy a bútorokat később értékesítjük, és olyan vásárlóknak adjuk tovább, akik még látnak bennük lehetőséget. Ezzel mindenki jól jár: a régi tulajdonosnak nem kell cipelni, vagy fizetni a szállításért, az új tulajdonos nagyon kedvező áron kap jó állapotú berendezést, mi pedig a további működésünk fenntartására fordítjuk a befolyt összeget.

A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tájékozódjon a használt bútor elszállításának feltételeiről, és hívjon minket, ha szüksége van ránk!